- توضیحات
-
تاریخ ایجاد در سه شنبه, 10 ارديبهشت 1404 05:25
ساخت اولین دستگاه کویل اکستروژن در ایران توسط سامانه جامع صنعتی شمستا، در راستای پاسخگویی به نیازهای مراکز صنعتی به منظور ساخت دستگاه و ماشین آلات و قطعات (ماشین سازی) مختلف با بهره گیری از توان متخصصان و مراکز صنعتی داخل کشور. بخش ساخت داخل این سامانه پس از شناسایی نیاز یکی از مراکز صنعتی شمش آباد تهران، مستند سازی و اعلام نیاز و عقد قرارداد با سازنده، اکنون این دستگاه ساخته و خط تولید این کارخانه به بهره برداری رسیده است.

بسامانه جامع صنعتی شمستا در ابتدای سال ۱۴۰۴ موفق به ساخت اولین دستگاه کویل اکستروژن در ایران شد. این دستگاه به منظور حلقوی کردن و بستهبندی شمشهای فلزی مانند فولاد و برنج طراحی شده و برای اولین بار در کشور به بهرهبرداری رسید. فرآیند کویل اکستروژن شامل عبور مواد اولیه (مانند فلزات یا پلیمرها) از طریق قالبی خاص است تا به شکل دلخواه درآیند. سپس، این محصولات به صورت مارپیچی یا حلقهوار پیچیده و جمعآوری میشوند. این روش به منظور حمل و نقل آسان، ذخیرهسازی بهینه و کاهش ضایعات در عملیاتهای بعدی مورد استفاده قرار میگیرد.
ساخت این دستگاه در پاسخ به نیاز یکی از مراکز صنعتی کشور و با هدف بومیسازی فناوریهای پیشرفته انجام شده است. بخش ساخت داخل سامانه شمستا با بهرهگیری از توان متخصصان داخلی، این پروژه را به انجام رسانده و دستگاه مذکور پس از طی مراحل آزمایش و بررسی، در خط تولید کارخانه متقاضی قرار گرفته است.